Beeldschermloep

Home » Beeldschermloep

Eigen lijn producten

Ruim aanbod topmerken

Demonstraties mogelijk

Bent u op zoek naar een goede beeldschermloep om u te helpen bij het lezen, puzzelen, of andere alledaagse activiteiten? Neem dan snel een kijkje in ons online aanbod!

hoesje BlindShell

Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen?

Schermuitleesprogramma met vergroting

Vind de beeldschermloep die optimaal bij u past

Bij ons heeft u de keuze uit een aantal verschillende beeldschermloepen. Zo kan u kiezen voor ofwel een vast model, een makkelijk bedienbaar apparaat waarmee u in één opslag grote oppervlaktes vergroot, of voor een kleinere variant, die een minder groot scherm heeft maar wel makkelijk overal mee naartoe te nemen is. Daarnaast zijn er ook verschillen in uitvergrootopties, helderheidinstellingen, contrasten… Kortom, u vindt hier beeldschermloepen in alle vormen en maten om u en uw ogen zoveel mogelijk te ondersteunen.

Ontdek de rest van onze webshop

Als innovator op het gebied van beeldschermloepen en andere apparaten en hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden, staat KOBA Vision erop haar webshop goedgevuld te houden met een heleboel verschillende toestellen die u helpen. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook aangepaste telefoons en beeldschermen voor slechtzienden aan.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of voor het vastleggen van een afspraak in ons kantoor in Leopoldsburg (nabij Beringen) of ons kantoor in Gent, belt u ons gerust op het telefoonnummer 011517080 of stuurt u ons een e-mail via info@kobavision.be. Ons contacteren vanachter uw computer is ook mogelijk via Teamviewer. Tot binnenkort!