Beeldschermloep

Home » Beeldschermloep

Eigen lijn producten

Ruim aanbod topmerken

Demonstraties mogelijk

Bent u op zoek naar een goede beeldschermloep om u te helpen bij het lezen, puzzelen, of andere alledaagse activiteiten? Neem dan snel een kijkje in het online aanbod van KOBA Vision, gevestigd in Leopoldsburg en Gent! Met een beeldschermloep kunt u teksten of foto’s vergroten of er meer contrast aan geven, zodat u ze beter kunt lezen/bekijken.

Voorleesloep Vocatex Plus 4 met 27 inch scherm

Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen?

Read Aloud Video Magnifier Vocatex Standard 4 with 27 inch screen - Reading aloud

Vind de beeldschermloep die optimaal bij u past

Bij ons heeft u de keuze uit een verschillende beeldschermloepen. Zo kan u kiezen voor ofwel een vast model (tafelmodel), dat makkelijk bedienbaar is en waarmee u in één opslag grote oppervlaktes vergroot. Maar u kunt ook kiezen voor een kleinere variant (draagbare beeldschermloepen), met bordcamera, die een minder groot scherm heeft maar wel makkelijk overal mee naartoe te nemen is. Daarnaast zijn er ook verschillen in vergroting, helderheidinstellingen, contrasten en al dan niet met of zonder spraak. Kortom, u vindt hier beeldschermloepen in alle vormen en maten om u en uw ogen zoveel mogelijk te ondersteunen. Deze apparatuur kan enorm van pas komen bij mensen met maculadegeneratie. Wij hebben bovendien zelfs beeldschermloepen met spraak, de KOBA Vision Vocatex. Deze heeft een uitzonderlijk hoge kwaliteit en leest voor. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw computerbeeldscherm naar slechtziende normen aan te passen. Zodat u niet telkens een beeldschermloep nodig heeft. Of u kunt werken met een handloep, die u makkelijker overal mee naartoe kunt nemen.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over de beeldschermloep of onze andere hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden kunt u ons best contacteren. Ook voor het vastleggen van een afspraak in ons kantoor in Leopoldsburg (Limburg) of ons kantoor in Gent, neemt u best contact op. Bel ons op het telefoonnummer 011517080 of stuur een e-mail via info@kobavision.be.