Online Help – KOBA Vision TeamViewer

Wat moet ik doen?

1. Na het openen van deze pagina, start het downlaoden van KOBA Vision TeamViewer automatisch.
  2. Rechtsboven naast de adresbalk in de internetbrowser zie je het icoon Bezig met downloaden . Nadat de download is afgerond, wordt de downloadlijst "" geopend.
  3. Klik op het bestand in de donwloadlijst om het te openen.
  4. U krijgt nu een venster van Gebruikersaccountbeheer om toestemming te geven aan TeamViewer. Klik op Ja.
  5. Het venster KOBA Vision TeamViewer verschijnt met een ID van 9 of 10 cijfers en een wachtwoord van 6 cijfers en letters. Hou deze gegevens klaar wanneer u telefonisch contact met ons opneemt.

Ik zie geen downloadbestand

Klik hier om KOBA Vision TeamViewer opnieuw te downloaden.

Wat is online help?

Met hulp op afstand kunnen we uw computer overnemen. We gebruiken hiervoor TeamViewer.

Een foute instelling juist instellen, meer uitleg over een programma geven of een vraag oplossen gaat nu heel eenvoudig. Ook kan u zelf volgen op uw scherm met vergroting en spraak. Uiteraard gaat dit steeds met telefonische begeleiding.