KOBA Vision Quartz Beeldschermloep

3.595,00 3.995,00

 • Verschillende schermgroottes
 • Beeld regelbaar tot in de puntjes
 • LED verlichting
 • Ideale werkpostopstelling

User Manual Vocatex EasyViewer Quartz – Vocatex 4 EN-FR-NL-DE 20230227

3.595,00 3.995,00

Beschrijving

Video

Klik op de pijl om de video te starten.

De KOBA Vision Quartz Full HD is een Full HD beeldschermloep met led verlichting. De nieuwe technologie van High Definition en led verlichting wordt gecombineerd om haarscherpe en heldere beelden te verkrijgen. Full HD, hoge contrasten, levendige kleuren, de brede kijkhoek van meer dan 21 cm en de uitstekende verlichting zijn eigenschappen van deze revolutionaire beeldschermloep. Lezen, foto’s bekijken, schrijven en knutselen, het kan nu met nog veel meer oog voor detail en overzicht.

De juiste schermkeuze is hierbij een belangrijke factor. Een breed of een smal gezichtsveld moet volledig ingezet worden. Met de keuze uit schermen van 22” tot 32” en zelfs 40” zoeken we naar het volledig inzetten van de gezichtsresten. Een juist scherm maakt immers het verschil!

Full HD

Full HD vertaalt zich in een gedetailleerd beeld met heldere kleuren en een hoog contrast. Beelden worden digitaal en met hoge resolutie doorgegeven door de nieuwe hoge resolutie camera, wat voor een optimale kijk- en leeservaring zorgt. Naast de beeldkwaliteit is de brede kijkhoek ook een troef van HD. De brede kijkhoek van 24 cm zorgt reeds voor bladbreed lezen met overzicht vanaf een vergroting van 3,5x (32” scherm).

Led verlichting

De nieuwe led verlichting licht documenten nauwkeurig uit. Deze egale lichtbron zorgt voor minimale reflectie zodat foto’s en tijdschriften aangenamer lezen zonder vervelende lichtvlekken. Lichtgevoelige ogen waarderen tevens de regeling van de lichtsterkte op het knoppenpaneel. Zo kan u zich helemaal focussen op het lezen.

Multimediacentrum

De combinatie van beeldschermloep, computerscherm en televisie maakt de Koba Vision Quartz Full HD tot een waar multimediacentrum.

Werkpost

Op het werk, thuis en zelfs op school is de Quartz Full HD de geschikte partner voor boekhouders, managers en studenten die overzichtelijk en bladbreed willen werken. Grafieken, schema’s en teksten worden perfect afgebeeld. De mogelijkheden, de lage lage graad van vermoeidheid, het comfort en het stabiele beeld zorgen voor een aangename werkdag.

Bediening met sprekende handleiding

De bediening van de beeldschermloep verloopt zeer gebruiksvriendelijk. De grote centrale draaiknop stelt de vergroting in, waarbij de andere goed voelbare en verlichte toetsen het beeld aanpassen. Uiteraard is de beeldschermloep uitgerust met de gekende KOBA Vision sprekende handleiding. Een stem verduidelijkt de functie van elke knop.

De beeldschermloepen bieden een waaier aan mogelijkheden. Vergroting, contrast, autofocus, negatief, positief, kleur of beeldafdekking zijn eenvoudig in te stellen. Een resetknop helpt steeds opnieuw om de fabrieksinstellingen op te roepen.

Grote led schermen

Bij de beeldschermloepen van KOBA Vision hebben led scherm en u heeft steeds de keuze uit verschillende schermafmetingen van 22” tot 32” en zelfs 43”. De keuze van het scherm is een belangrijke factor in de selectie van de juiste loep. Zo blijft een 32” scherm aantrekkelijk voor mensen met een breed gezichtsveld (Macula Degeneratie). Mensen met een smal gezichtsveld (Retinitis Pigmentosa) hebben de keuze tussen een klein of een groot scherm. Een klein scherm omvat het gezichtsveld, een groot scherm geeft meer overzicht. Tevens is er een leeslijn of beeldafdekking beschikbaar om breed te lezen met beperkte hoogte.

De gezichtsmogelijkheden worden volledig benut om comfortabel te lezen. Immers hoe meer overzicht, hoe aangenamer u het lezen ervaart!

Specificaties

Vergroting 2x* – 100x**
Beeldkwaliteit Full HD
Maximale kijkhoek (breedte) 240 mm
Minimale kijkhoek (breedte) 10 mm
Afmetingen (HxBxD) 22″: 565 x 510 x 540 mm

27″: 630 x 660 x 540 mm

32″: 685 x 740 x 540 mm

43″: 770 x 975 x 530 mm

Kenmerken
 • Multimediacentrum (beeldschermloep, televisie (enkel 32″ en 40″)
 • Grote centrale draaiknop voor vergroten/verkleinen
 • Schuiftafel groot bereik met horz. en vert. rem
 • Verlichte knoppen met spraak ondersteunde bediening
 • Leesmodi: Negatief, positief en kleurenweergave
 • 28 kleurcombinaties
 • Autofocus
 • Knop fabrieksinstellingen
 • Gesproken knoppen
 • Beeldaanpassing (contrast, helderheid, kleur, achtergrond)
 • Hulplijn en transparante beeldafdekking
 • Aanpassing lichtsterkte
Garantie 2 jaar

* 22″ scherm

** 43″ scherm