KOBA Vision Iris Plus 27 Beeldschermloep

PROMO - Bel / Appeler: 011 51 70 80

De budgetvriendelijke Full HD beeldschermloep met levendige kleuren en uitmuntende beeldkwaliteit!

  • Extra knop om helderheid en contrast aan te passen.
  • Ideaal om elke dag de krant, briefwisseling, boeken, tijdschriften te lezen
  • Groot 27″ scherm (69 cm)
  • Haarscherpe Full HD vergroting
  • Hoogcontrast met verschillende kleurencombinaties
  • Automatische beeldregeling en scherpstelling
  • Eenvoudig te bedienen
  • LED verlichting
  • Ontwikkeld en geproduceerd in België!

Gebruiksaanwijzing

PROMO - Bel / Appeler: 011 51 70 80

Beschrijving

Video

Klik op de pijl om de video te starten.

Iris Plus, uw ideale partner om te lezen, schrijven, knutselen en foto’s te bekijken.

De Iris Plus is een beeldschermloep met een groot scherm van 27”. Door teksten en voorwerpen onder het scherm te leggen, vergroot de camera de letters en documenten op het scherm. Met verhoogd contrast en aangepaste kleuren wordt elke tekst scherper en beter leesbaar. Een beeldschermloep zorgt voor een vlotte leessnelheid waardoor ze het ideale hulpmiddel is om te lezen en om voorwerpen en foto’s te bekijken.

Kranten, tijdschriften en brieven lezen

De vernieuwde Iris Plus heeft een Full HD camera wat een hoog contrast en haarscherp beeld oplevert. Het beeld is uiterst stabiel en rustig voor een optimale leeservaring. Naast de hoge beeldkwaliteit heeft de Iris Plus een extra brede kijkhoek van 23 cm om bladbreed te lezen. De nieuwe Iris Plus heeft een verbeterde egale LED verlichting over de volledige lengte van het document. Er is steeds oog voor detail en overzicht bij het lezen en schrijven.

De Iris Plus beschikt over unieke hoog contrast instellingen die de tekst extra goed leesbaar maakt. De automatische beeldregeling zorgt voor een klare kijk bij elk document.

De Iris Plus heeft ten opzichte van het standaardmodel Iris een extra knop om de helderheid, het contrast en de achtergrond te regelen. Ideaal om vlot teksten te lezen die origineel niet zo goed leesbaar zijn. Zo maakt de Iris Plus een zwart gedrukte tekst op een grijze achtergrond, perfect wit op zwart.

Foto’s bekijken

De verbeterde LED verlichting zorgt voor een egale verlichting zonder vervelende lichtvlekken en minimale reflectie. De Iris Plus heeft bovendien de mogelijkheid om met de extra knop voor helderheid de foto aan te passen, zodat die in alle omstandigheden mooi gedetailleerd is.

Knutselen

De vernieuwde Iris Plus heeft een vrije hoogte van 20,5 cm, wat 4,5 cm meer is dan zijn voorganger. Hierdoor worden naaiwerkjes, herstellingen of een andere hobby’s makkelijker.

Belgische fabrikant

De nieuwe Iris Plus wordt, zoals alle KOBA Vision beeldschermloepen, ontwikkeld en geproduceerd in België. KOBA Vision staat door zijn jarenlange ervaring aan de wereldtop van de beste kwalitatieve hulpmiddelen voor slechtzienden en blinden.

Graag een verblijvende test?

Probeer de nieuwe Iris Plus vrijblijvend gedurende 8 dagen op proef!

SKU: LHDIP26A Categorie: