Clover 6 Compacte Draagbare Beeldschermloep

795,00

  • Groot contrastrijk 5,5″ LED scherm
  • Eenvoudig in gebruik door grote voelbare knoppen en touch screen
  • Vergroting van 2x tot 35x
  • HD beeldkwaliteit voor haarscherpe beelden
  • Voor dichtbij en veraf
  • Beeldvastzetfunctie
  • Spraaklabels bij foto’s

 

Gebruiksaanwijzing

795,00

Beschrijving

De Clover 6 is een draagbare elektronische beeldschermloep met een 5,5″ scherm. Het toestel heeft een uiterst scherp en helder beeld, zelfs in de kleinste vergrotingen. Het kleine formaat zorgt ervoor dat je het toestel gemakkelijk meeneemt en opbergt. Het toestel heeft een uitklapbaar handvat en is zeer licht in gewicht.

Het toestel heeft zowel een lees- als afstandscamera met autofocus. Dit houdt in dat teksten eenvoudig en haarscherp gelezen kunnen worden met de leescamera. De afstandscamera is perfect om allerhande objecten op een afstand te bekijken. U hebt de keuze om dit in realtime te doen of om een foto te nemen die u nadien rustig bekijkt.

Touchscreen

Het toestel heeft grote voelbare knoppen. Een aantal functies kan je ook bedienen met het touchscreen zoals vergroten en het beeld verplaatsen.

Foto’s met spraaklabels

Met de Clover 6 neem je foto’s met de keuze om ze op te slaan in het geheugen. Bij elke foto kan je een spraaklabel inspreken om eenvoudig de juiste foto terug te vinden. In de fotobibliotheek krijg je dan niet enkel de foto te zien maar hoor je ook het spraaklabel bij de foto.

2 in 1 handvat

Met het handvat neem je het toestel eenvoudig in de hand. Dit zowel rechts- als linkshandigen. Met het handvat zet je het toestel ook in de leesstand zodat het scherm kantelt om comfortabel te lezen.

Specificaties

Vergroting 2x tot 35x
Scherm 5,5″ IPS LCD – 14 cm
Camera 13MP
Beeldmodi Fotomode + 16 kleurcombinaties
Freeze Ja, met mogelijkheid tot opslag 2 GB
Autonomie 3 uur
Oplaadtijd 2,5 uur
Aansluitingen HDMI
Afmetingen 160 mm x 91 mm x 21 mm
Gewicht 265 gram
SKU: D6C Categorie: