Loep voor slechtzienden

Home » Loep voor slechtzienden

Eigen lijn producten

Ruim aanbod topmerken

Demonstraties mogelijk

Gebruik onze loep voor slechtzienden als u moeite heeft met lezen. Wij bij KOBA Vision, gevestigd in Leopoldsburg verkopen verschillende soorten handloepen. Zo’n handloep is zoals de naam al doet vermoeden een loep die slechtzienden gemakkelijk in hun hand kunnen houden. Hiermee zult u teksten stukken vlotter kunnen lezen.

Voorleesloep Vocatex Plus 4 met 27 inch scherm

Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen?

Read Aloud Video Magnifier Vocatex Standard 4 with 27 inch screen - Reading aloud

Waarom kiezen voor een loep in de hand voor slechtzienden?

Een handloep voor slechtzienden is er in verschillende sterktes qua vergroting. Aan u om te kiezen voor welk model u wilt gaan. Het voordeel aan de handloep is dat u deze makkelijk overal mee naartoe kunt nemen en hij eenvoudig is in gebruik. U hoeft niet veel af te weten van technologie en kunt deze op eender welk moment bovenhalen. Als u liever een loep voor slechtzienden heeft, die inzetbaar is met verschillende vergrotingen, dan kunt u beter kiezen voor een elektronische loep. Deze verschilt eigenlijk bijna niet met de gewone handloep voor slechtzienden, buiten dan dat de vergroting variabel is. Tot een vergroting van vier maal, is een vergrootglas of handloep ook nog een mogelijkheid. Deze hebben namelijk een tamelijk groot lensoppervlak. Bent u toch niet zo’n fan van vaste vergroting, dan bieden wij als alternatief een elektronische beeldschermloep. Belangrijk daarbij is wel dat het niet makkelijk mee te nemen is.

Gebruik een handloep

Wilt u graag een handloep voor slechtzienden gebruiken? Dan kunt u deze eenvoudig online bestellen via onze webshop. U kunt de loep ook even komen testen in onze vestiging in Leopoldsburg door een afspraak te maken. Heeft u vragen over de hulpmiddelen voor mensen met een visuele beperking, stuur dan een e-mail naar info@kobavision.be.