Elektronische loep

Home » Elektronische loep

Eigen lijn producten

Ruim aanbod topmerken

Demonstraties mogelijk

Koop een elektrische loep als u moeite heeft met het lezen van kranten, tijdschriften, enzovoort. Wij bij KOBA Vision bieden dit type loep die u weer verder kan helpen. Deze loep is makkelijk mee te nemen en is eenvoudig in gebruik. Hieronder vertellen we u graag meerder over de mogelijkheden van de elektroniche loep.

Voorleesloep Vocatex Plus 4 met 27 inch scherm

Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen?

Read Aloud Video Magnifier Vocatex Standard 4 with 27 inch screen - Reading aloud

Wat kunt u verwachten van de elektronische loep?

Als u moeite heeft om te lezen met een handloep of vergrootglas, dan is de elektronische loep een echte aanrader. Deze hebben namelijk een ontzettend groot voordeel: de vergroting is namelijk variabel. Dat wilt zeggen dat u zelf kunt kiezen hoe hard u uw tekst wilt uitvergroten. Verder kan je met de elektronische loep ook het contrast aanpassen. Meestal werkt dat met zwart/wit of wit/zwart, maar in sommige modellen kunt u ook voor andere contrasten kiezen. Deze specificaties zorgen ervoor dat met de elektronisch loep, ook voor mensen met behoorlijke maculadegeneratie lezen mogelijk is.

Gebruik deze handige tool

Wilt u gebruikmaken van de elektronische loep? Wacht dan niet langer en maak een afspraak! Dan kunt u dit hulpmiddel voor slechtzienden zelf komen uitproberen. U kunt een afspraak maken door telefonisch contact op te nemen op het nummer 011517080. Wij kijken er al naar uit om u te ontvangen in ons kantoor in Leopoldsburg.