Hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden

Home » Hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden

Eigen lijn producten

Ruim aanbod topmerken

Demonstraties mogelijk

Het team van KOBA Vision adviseert, verkoopt en produceert oplossingen en hulpmiddelen voor mensen met een visuele beperking (slechtzienden en blinden). We bieden hulpmiddelen aan die ervoor zorgen dat iedereen met een visuele beperking zijn of haar zelfstandigheid herwint. Bekijk ons uitgebreide assortiment.

hoesje BlindShell

Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen?

Schermuitleesprogramma met vergroting

Ontdek bij ons een schat aan hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden

Wij staan erop onze webwinkel altijd goedgevuld te houden met gebruiksvriendelijke apparaten en hulpmiddelen die blinden en slechtzienden elke dag verder helpen. Van speciale toetsenborden tot obstakelherkenners. En van witte stokken tot een heel gamma aan sprekende telefoons. Dat vinden wij onze plicht als pionier en innovator op het gebied van dit soort toestellen. Samen vinden we een oplossing. Onze low vision-adviseurs ontdekken met u welke hulpmiddelen het meest geschikt zijn om uw visuele beperking te compenseren en uw zelfstandigheid te herwinnen. Het zijn er gelukkig meer dan u misschien denkt!

Terugbetaling van uw hulpmiddelen voor een visuele beperking

Het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap, kortweg het VAPH, zorgt ervoor dat u allerlei hulpmiddelen (deels) terugbetaald krijgt. Bent u jonger dan 65 jaar of reeds erkend als visueel gehandicapte, dan kan u een aanvraag indienen. We bespreken welke stappen u moet ondernemen en vullen samen de nodige formulieren in.

Bezoek onze webwinkel

KOBA Vision werd in 1988 opgericht door en voor slechtzienden in Leopoldsburg (Limburg). Het eerste eigen product was een beeldschermloep van hogere kwaliteit dan tot dan toe gebruikelijk was, en sindsdien zijn we altijd blijven innoveren. Neem een kijkje in onze webshop met visuele hulpmiddelen en vindt de hulpmiddelen die blinden en slechtzienden verder helpen, en/of maak een afspraak voor een adviesgesprek of toonmoment.