Beeldscherm voor slechtzienden

Home » Beeldscherm voor slechtzienden

Eigen lijn producten

Ruim aanbod topmerken

Demonstraties mogelijk

Een beeldscherm voor slechtzienden is een belangrijke aanschaf wanneer u zich niet klein wilt laten krijgen door uw omstandigheden. Bij KOBA Vision – al sinds 1988 bezig met het ontwikkelen en verspreiden van gebruiksvriendelijke hulpmiddelen voor slechtzienden en blinden – vindt u ongetwijfeld het beeldscherm dat alle vakjes van uw checklist afvinkt.

 

hoesje BlindShell

Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen?

Schermuitleesprogramma met vergroting

Een beeldscherm voor slechtzienden om u tegen te zeggen

Neem een kijkje in ons aanbod en vind het scherm dat het beste bij u past! Niet alleen heeft u de keuze tussen verschillende groottes en hoogtes, maar ook tussen kantelbaar of niet, met of zonder voorleesfunctie, statisch of een exemplaar dat u overal mee naartoe neemt. Een aantal van deze producten kan door het VAPH (Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap) worden terugbetaald, dus laat u grondig informeren.

 

Onze webshop ligt voor u open

Bij ons online snuistert u in een webshop waar naast beeldschermen ook een heleboel andere handige hulpmiddelen voor slechtzienden te vinden zijn, bijvoorbeeld brailleleesregels en optische loepen.

Bel of e-mail ons in geval van vragen

Contacteer ons gerust als u vragen hebt omtrent één van onze beeldschermen of andere hulpmiddelen voor slechtzienden. Vanuit ons hoofdkwartier in Leopoldsburg, nabij Beringen, zijn wij vlot bereikbaar per telefoon (op het telefoonnummer 011517080) en per e-mail (via info@kobavision.be). Daarnaast hebben wij ook een vestiging in Gent.