Beeldscherm voor slechtzienden

Home » Beeldscherm voor slechtzienden

Eigen lijn producten

Ruim aanbod topmerken

Demonstraties mogelijk

Een beeldscherm voor slechtzienden is een belangrijke aanschaf wanneer u zich niet klein wilt laten krijgen door uw omstandigheden. Bij KOBA Vision – al sinds 1988 bezig met het ontwikkelen en verspreiden van gebruiksvriendelijke tools voor slechtzienden en blinden – vindt u ongetwijfeld het beeldscherm dat alle vakjes van uw checklist afvinkt.

 

hoesje BlindShell

Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen?

Schermuitleesprogramma met vergroting

Een beeldscherm voor slechtzienden om u tegen te zeggen

Neem een kijkje in ons aanbod en vind het scherm dat het beste bij u past! Niet alleen heeft u de keuze tussen verschillende groottes en hoogtes, maar ook tussen kantelbaar of niet, met of zonder voorleesfunctie, statisch of een exemplaar dat u overal mee naartoe neemt. Een aantal van deze producten kan door het VAPH (Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap) worden terugbetaald, dus laat u grondig informeren.

Onze webshop ligt voor u open

Bij ons snuistert u in een webshop waar naast beeldschermen ook een heleboel andere handige hulpmiddelen voor slechtzienden te vinden zijn, bijvoorbeeld:

Ze zijn allemaal zeker het proberen waard.

Bel of e-mail ons in geval van vragen

Contacteer ons gerust als u vragen hebt omtrent één van onze beeldschermen voor slechtzienden. Vanuit ons hoofdkwartier in Leopoldsburg, nabij Beringen, zijn wij vlot telefonisch bereikbaar via het nummer 011517080 en via het e-mailadres info@kobavision.be. Daarnaast hebben wij ook een vestiging in Gent.