Handy Tech Basic Braille Brailleleesregel

3.150,00 9.250,00

  • 32, 40, 64, 80 braillecellen en cursorroutingtoetsen
  • 6 besturingstoetsen, 3 aan elke kant van de rij braillecellen
  • Bluetooth, Micro usb-aansluiting
  • Geanodiseerd blauw met links en rechts een zwarte kap
  • Afmetingen 40 cellige uitvoering: (bxdxh) 347×91,5×19,5 mm
  • Garantie: 3 jaar

 

3.150,00 9.250,00

Wissen

Beschrijving

De Basic Braille is een eenvoudige en draagbare brailleleesregel. De standaard versie van de Basic Braille is uitgerust met 32, 40, 64 of 80 braillecellen. Betaalbaar en eenvoud zijn de uitgangspunten voor het ontwerp. Daarnaast moet het apparaat inzetbaar zijn op een keur van apparaten en besturingssystemen.

Kwaliteit

De behuizing van de Basic braille is gemaakt van duurzaam, geanodiseerd aluminium. De zijdelen zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit, antislip kunststof. De braillecellen en braillepennen zijn bijzonder duurzaam. De Basic Braille is een duurzaam en betrouwbaar apparaat. Een brailleleesregel die u niet zal teleurstellen en waar u altijd een beroep op kan doen.

Gebruiksvriendelijk

Deze leesregel beschikt uiteraard over cursorroutingtoetsen. Daarnaast zijn er 3 besturingsknoppen links en rechts naast de rij braillecellen. Hiermee kunt u moeiteloos de leesregel bedienen. U kunt met de ene hand navigeren en met de andere hand lezen. De leesregel is zo ontworpen dat deze strak tegen uw toetsenbord of laptop geplaatst kan worden. Hierdoor is de afstand tussen de brailleregel en de toetsen zo klein mogelijk gehouden.

Toepasbaarheid

De Basic Braille is verkrijgbaar in een 32-, 40-, 64- of 80-cellige uitvoering. Dat maakt het mogelijk om voor specifieke situaties voor een speciale regel te kiezen. Zo zal in de prive-situatie veelal gewerkt worden met de 40-cellige en op de werkplek met de 80-cellige uitvoering. De Basic Braille is aan te sluiten met USB en met Bluetooth. Dat maakt hem ook geschikt voor het gebruik met Tablets en Smartphones zoals de Iphone.

Universeel inzetbaar

De Basic Braille werkt met alle gangbare schermlezers voor Windows en Apple Computers zoals Window-Eyes, SuperNova, NVDA, JAWS of VoiceOver. Als de Basic Braille is aangesloten via USB op uw computer is extra voeding niet nodig. Zodra u de Basic Braille met USB aansluit op uw computer wordt deze herkend. U hoeft geen extra handelingen te verrichten. Als u verbinding maakt via Bluetooth moet u eenmalig een code invoeren. Deze wordt daarna onthouden. De Basic Braille beschikt over een accu. Deze kunt u opladen via de USB poort. Dit kan via uw PC maar ook via een USB stekker.

SKU: Niet beschikbaar Categorie: