Handy Tech Basic Braille Brailleleesregel

4.255,00 9.550,00

  • 32, 40, 64, 80 braillecellen en cursorroutingtoetsen
  • 6 besturingstoetsen, 3 aan elke kant van de rij braillecellen
  • Bluetooth, Micro usb-aansluiting
  • Geanodiseerd blauw met links en rechts een zwarte kap
  • Afmetingen 40 cellige uitvoering: (bxdxh) 347×91,5×19,5 mm
  • Garantie: 3 jaar

 

4.255,00 9.550,00

Beschrijving

Ontdek onze brailleleesregels

De Basic Braille is een van de meest eenvoudige en gemakkelijkst draagbare brailleleesregels op de markt. De standaard versie van de Basic Braille is uitgerust met 32, 40, 64 of 80 braillecellen. Betaalbaar en eenvoud zijn de uitgangspunten voor het ontwerp. Daarnaast is de leesregel inzetbaar op een keur van apparaten en besturingssystemen.

De brailleleesregels helpen u verder

De behuizing van de Basic Braille is gemaakt van duurzaam, geanodiseerd aluminium, de zijdelen van een hoogwaardige kwaliteit, antislip kunststof. De braillecellen en braillepennen zijn bijzonder duurzaam. De Basic Braille is aldus een uiterst betrouwbaar apparaat. Een brailleleesregel die u niet zal teleurstellen en waar u altijd een beroep op kan doen. Wist u trouwens dat wij nog veel meer braille-apparaten te koop aanbieden?

Gebruiksvriendelijk

Deze brailleleesregels beschikken uiteraard over cursorroutingtoetsen. Daarnaast zijn er drie besturingsknoppen links en rechts naast de rij braillecellen. Hiermee kunt u moeiteloos de leesregel bedienen. U navigeert met de ene hand en leest met de andere hand. De leesregel is zo ontworpen dat deze strak tegen uw toetsenbord of laptop geplaatst kan worden. Hierdoor is de afstand tussen brailleleesregels en de toetsen zo klein mogelijk gehouden.

Toepasbaarheid

De Basic Braille is verkrijgbaar in een 32-, 40-, 64- of 80-cellige uitvoering. Dat maakt het mogelijk om voor specifieke situaties voor een speciale regel te kiezen. Zo zal in de privésfeer veelal gewerkt worden met de 40-cellige, en op de werkplek met de 80-cellige uitvoering. Onze brailleleesregels zijn allen aan te sluiten met USB en Bluetooth. Dat maakt hem ook geschikt voor het gebruik met tablets en smartphones zoals de iPhone.

Universeel inzetbaar

De Basic Braille werkt met alle gangbare schermlezers voor Windows en Apple Computers zoals SuperNova, NVDA, JAWS of VoiceOver. Als de Basic Braille is aangesloten via USB op uw computer is extra voeding niet nodig. Zodra u de Basic Braille met USB aansluit op uw computer wordt deze herkend. U hoeft geen extra handelingen te verrichten. Als u verbinding maakt via Bluetooth moet u eenmalig een code invoeren. Deze wordt daarna onthouden. De Basic Braille beschikt over een accu. Deze kunt u opladen via de USB-poort. Dit kan via uw PC maar ook via een USB-adapter.

Ontdek de rest van ons aanbod

Uiteraard vindt u bij ons meer dan slechts brailleleesregels. Navigeer u op uw gemak doorheen onze webshop en maak eveneens kennis met onze:

en andere hulpmiddelen voor een visuele beperking.

Contacteer ons voor een demonstratie

Maak gerust een afspraak bij ons voor een demonstratie van onze brailleleesregels of voor een adviesmoment! Dit is mogelijk in ons hoofkantoor in Leopoldsburg (Limburg) of kleinere kantoor in Gent. Bel ons op het nummer 011517080 of stuur een e-mail naar info@kobavision.be. De medewerkers van ons bedrijf in visuele ondersteuning helpen u met veel plezier verder.

SKU: N/B Categorie: