Bordcamera

Home » Bordcamera

Eigen lijn producten

Ruim aanbod topmerken

Demonstraties mogelijk

Ontdek de handige bordcamera die ervoor zorgt dat u op elke plaats teksten, schema’s of foto’s vanop het schoolbord of een presentatiescherm kunt vergroten. U hoeft de camera enkel aan te sluiten op een computerscherm of tablet zodat u de vergrote beelden kunt waarnemen. Bekijk het online aanbod van KOBA Vision, gevestigd in Leopoldsburg en maak gebruik van de bordcamera.

ZoomCam Speech

Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen?

Beeldschermloep ZoomCam

Hoe werkt de bordcamera?

De bordcamera is eigenlijk een draagbare en meeneembare beeldschermloep. Met het verschil dat de bordcamera wat op een bureaulamp lijkt en hij dus iets discreter is om mee te nemen in vergelijking met een grotere beeldschermloep. Met deze camera kunt u teksten die u tracht te lezen, vergroot laten tonen op een scherm. Hierdoor is de bordcamera ontzettend handig voor mensen die hulpmiddelen zoeken voor maculadegeneratie. De camera zorgt voor een hoge beeldkwaliteit en is meteen gebruiksklaar. Wij bieden verschillende opstellen en soorten van deze camera. Aan u om dus te kiezen welke het beste bij uw noden aansluit.

Maak gebruik van deze camera

Bent u op zoek naar een makkelijk hulpmiddel voor slechtzienden dat u overal mee naartoe kan nemen? Zoek dan niet verder en koop een bordcamera in onze webshop. U kunt een afspraak maken op ons hoofdkwartier in Leopoldsburg om dit apparaat uit te proberen door even telefonisch contact op te nemen via het nummer 011517080.