Vo-box Vergrote ondertiteling

469,00

De Vo-box vergroot alle ondertiteling op TV. Ook plaatst de Vo-box de ondertiteling op een donkere achtergrond waardoor de tekst beter leesbaar is. Je kan zelf het contrast, kleur en lettertype aanpassen naar eigen voorkeur.

Gebruiksaanwijzing

469,00

Beschrijving

Video

Klik op de pijl om de video te starten.

Verbeter de leesbaarheid van de ondertiteling op je tv

Met het ouder worden gaat het gezichtsvermogen langzaam achteruit. Tijdens het tv kijken valt dit vaak als eerste op omdat de letters van ondertiteling te klein zijn.

De Vo-box biedt de uitkomst. Dit kastje van 10 bij 10 cm sluit je eenvoudig aan op je televisie. De Vo-box vergroot alle ondertiteling op tv. Ook plaatst de Vo-box de ondertiteling op een donkere achtergrond waardoor de tekst beter leesbaar is. Je kan zelf het contrast, kleur en lettertype aanpassen naar eigen voorkeur.

Door de vergrote ondertiteling en het hogere contrast is bewezen dat tv kijken weer een ontspanning wordt, in plaats van een inspanning.

De Vo-box is makkelijk aan te sluiten tussen de decoder en tv en is zeer eenvoudig in gebruik.

Met de Vo-box kun je de ondertiteling weer goed volgen

Productnaam “Vo” staat voor “vergrote ondertiteling” en dankzij deze nieuwe vinding wordt alle tv-ondertiteling tot twee keer zo groot afgebeeld. Bovendien zorgt de Vo-box voor meer contrast, bijvoorbeeld met gele letters op een donkere achtergrond. Je kiest zelf de ideale combinatie van letter -en achtergrondkleur. Zo wordt de leesbaarheid van de tv-ondertiteling spectaculair verbeterd.

  • Door de Gobox via de HDMI kabel aan te sluiten tussen de decoder en de TV spreekt de GoBox alle zenders uit.
  • Schakelt automatisch mee bij wisselen van zenders.

Installatie

Vo-box
installatie Vo-Box
SKU: AVB Categorie: