Help Tech Activator Brailleleesregel

6.660,00

De Activator is een geheel nieuwe brailleleesregel concept: het breidt de beproefde kenmerken van de leesregels uit met vooruitziende innovaties van ongeëvenaarde hardware en softwareoplossingen in een modern ontwerp. Gecombineerd met het potentieel van de iPhone, biedt de Activator een nieuwe generatie Braille ervaring.

 • Opvouwbaar 2-in-1 toetsenbord
 • SmartDock met USB-aansluiting
 • Vertalingen van kortschrift braille
 • Nieuwe functies in “HelpTech+” app

6.660,00

Beschrijving

Twee toetsenborden in één!

Help Tech Activator in de universiteit

Een speciaal kenmerk van de Activator is het multifunctioneel toetsenbord met zowel een Braille invoer en volwaardig toestenbord. Met één polsbeweging verandert het ergonomische Braille toetsenbord in een volwaardig computer toetsenbord met tactiele schakeleigenschappen. De Activator biedt de perfecte invoermethode voor elke toepassing. Braille of tekst invoer, perfect voor op school, aan de universiteit of op het werk.

Het opvouwbaar toetsenbord is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Het is indrukwekkend slank met een hoogte van slechts 8 millimeter en zet een nieuwe standaard in design.

Active Tactile Control

ATC is een technologie die het mogelijk maakt om uw vingers op de leesregel te volgen en bij het bereiken van het einde van de regel automatisch door te scrollen naar de volgende regel. Op deze manier is ATC ideaal voor programmeren of het lezen van boeken of lange documenten.Bij het lezen van een boek van gemiddelde dikte maakt u bij andere leesregels gemakkelijk 20.000 keer gebruik van de bladerknop of wieltje. Met ATC richt u zich ongestoord op de tekst.

ATC functionaliteit maakt informatie sneller toegankelijk. Door de eerste letter van een zin aan te raken kan de hele zin worden voorgelezen. ATC kan tijdens het lezen opmaakveranderingen in de tekst aangeven zoals vette of cursieve letters.Een ziend persoon kan met behulp van de ATC-monitor op het beeldscherm de leesregel real-time volgen.

Optimaal combineren met iPhone

Help Tech Activator met iPhone SmartDock

De Activator – de slimme Braille leesregel

Het SmartDock dat magnetisch verbonden kan worden aan de Activator, creëert een grensverleggende symbiose tussen een Braille leesregel en de iPhone die nieuwe mogelijkheden biedt. Met de SmartDock wordt de Activator in een handomdraai een mobiel werkstation.

De SmartDock heeft bovenaan een USB-poort. Met deze kan je bestanden openen en aanpassen van een USB-stick op de iPhone. Veel van de vaak voorkomende bestandsformaten zijn al ondersteund door de iPhone, voor alle andere bestanden, heb je enkel de juiste applicatie nodig uit de Appstore. Je kan ook andere apparaten aansluiten zoals een hoofdtelefoon, microfoon of SD-kaartlezers via de USB-poort.

Slim opladen

Als de Activator is aangesloten aan het stroomnet, wordt de aangesloten iPhone automatisch opgeladen. Je hoeft dus maar één oplader mee te nemen.

Start iOS-apps rechtstreeks

De Activator maakt het makkelijker dan ooit om je favoriete apps te openen op je iPhone. Je kunt je eigen favorieten toevoegen in het interne menu van de Activator.

SmartServices

Door verbinding te maken met de iPhone worden SmartServices toegevoegd aan de interne functies van de Activator. De eerste is een berichtengebied dat is geoptimaliseerd voor gebruik met brailleleesregels en dat je kunt samenstellen op basis van je eigen interesses.

De perfecte aanvulling: “HelpTech+”-app

Help Tech + appDe “HelpTech+” app, gratis beschikbaar voor je iPhone, voegt veel nieuwe functies toe aan de Activator, dit maakt het een braille-ervaring van de volgende generatie.

Braillemonitor

Met de geïntegreerde braillemonitor kan een ziende persoon de informatie op de brailleleesregel rechtstreeks op het iPhone-scherm meevolgen. Inclusief leespositie, tekstmarkeringen en de cursorpositie.

Dicteerfunctie

Met spraakinvoer kan je gemakkelijke teksten dicteren in plaats van deze zelf te hoeven typen. De herkende tekst wordt opgeslagen op de Activator of wordt ingevoerd in een bestaand bestand op de gewenste positie.

Spraakuitvoer

Met de spraakuitvoer functie kun je teksten op de Activator laten voorlezen via de luidsprekers van de iPhone.

Bestandsbeheer

Met “HelpTech+” kun je bestanden overzetten tussen de Activator en je iPhone. en terug kopiëren.

Teksten kopiëren

Zet teksten van het klembord van de iPhone rechtstreeks over naar de Activator.

De “HelpTech+”-app wordt voortdurend ontwikkeld en nieuwe functies worden toegevoegd in de Appstore. Op deze manier bieden we u een ervaring van eerste klas ook naar de toekomst toe.

Kenmerken

 • 40 cellige braille leesregel
 • ATC technologie
 • Bluetooth
 • 30 uur batterijduur
 • Afmetingen: 320 mm x 2,6 mm x 18,8 mm
 • Gewicht: 970 gram, SmartDock: 100 gram
 • Garantie: 3 jaar
SKU: BRA40 Categorieën: ,