De beste hulp bij het lezen voor slechtzienden

Home » De beste hulp bij het lezen voor slechtzienden

Eigen lijn producten

Ruim aanbod topmerken

Demonstraties mogelijk

De juiste hulp bij het lezen krijgen is een essentieel onderdeel van het als slechtziende leren leven met uw visuele beperking. KOBA Vision werd al in 1988 opgericht met als doel het verzamelen (en zelf ontwikkelen) van apparaten en hulpmiddelen die het leven van slechtzienden en blinden op dit vlak gemakkelijker maken. Bezoek onze webshop en maak vandaag nog een afspraak!

hoesje BlindShell

Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen?

Schermuitleesprogramma met vergroting

Hulp bij het lezen voor alle slechtzienden

Bij KOBA Vision zetten wij elke dag alles op alles om u unieke, gebruiksvriendelijke maar toch doordachte producten aan te bieden. Ons doel is om slechtzienden of blinden de hulp te bieden die zij nodig hebben om beter te lezen, werken en leven. Van aangepaste beeldschermen en toetsenborden tot speciale beeldschermloepen om de wereld om u heen beter waar te nemen, bij ons vindt u dit en veel meer. Gelooft u ons niet? Bekijk dan zeker eens onze productpagina!

Krijg uw aankoop (deels) terugbetaald

Wist u dat de Vlaamse overheid, bij monde van het VAPH (Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap), een aantal van de door ons aangeboden hulpmiddelen terugbetaalt? Indien u jonger dan 65 jaar bent en als visueel gehandicapte erkend bent, dan is dit mogelijk. Zo hoeft het aanschaffen van apparaten die u en vele andere slechtzienden de hulp bieden om beter te lezen, geen stukken van mensen te kosten. Lees u gerust in als u hierover meer informatie wenst.

Bestel uw artikel en maak een afspraak

Heeft u hét product gevonden dat u als slechtziende nodig heeft om uw krant, boek of computerscherm beter te kunnen lezen? Bestel hem bij ons online en kom hem eventueel op afspraak afhalen in één van onze kantoren in Leopoldsburg (nabij Beringen) of Gent. En ook voor vragen en opmerkingen kan u altijd bij ons terecht, op het telefoonnummer 011517080 of e-mailadres info@kobavision.be. U en andere slechtzienden de hulpmiddelen bieden die u nodig heeft om beter te kunnen lezen, is immers ons hoogste goed!