Waar kan ik Daisy boeken en tijdschriften bestellen

Transkript

Transkript maakt lectuur en informatie toegankelijk voor alle mensen met een leesbeperking. Onder het motto “lees zoals je wil”, biedt Transkript boeken, tijdschriften en andere teksten aan in de gewenste leesvorm: in braille of grootletterdruk op maat, in gesproken vorm (Daisy) of als digitaal tekstbestand.

Transkript heeft Dag Allemaal, Humo, Knack, een gesproken actualiteitenblad of sportmagazine in haar gamma.

Aanbod

Luistertijdschriften

  • Samengestelde tijdschriften: het Transkript-redactieteam maakt een selectie van artikels uit de gewone week- en maandbladen (Kiosk, Sport, Eva, Metec, Explo en Hoorzaak);
  • Publieksbladen: dit zijn magazines die aangeboden worden in het Vlaams medialandschap. De wekelijkse uitgaven worden door onze redactie samengebald tot een maandblad (Humo, Knack, Bodytalk, Plus Magazine, Dag Allemaal).

Studieboeken

Ben je een blinde of slechtziende leerling of student? Ben je een GON-begeleider? Transkript vzw produceert cursussen en studiematerialen in de gewenste leesvorm, volledig op maat.

Privéomzettingen

Wens je een tekst, handleiding of bijsluiter in grootletterdruk, in braille of in luistervorm? Graag een voelbare tekening of plan?

Gemeenten

Voer je als stad of gemeente het thema “toegankelijkheid” hoog in het vaandel? Wordt weldra ook jouw infoblad of informatiebrochure in een andere leesvorm ter beschikking gesteld?

Hoe kan ik me abonneren?