ZoomText 11 instellen voor eerste gebruik

Procedure

1. Spraaksynthesizer, stem

• Op het Lezer tabblad, klik op het pijltje direct naast Spraak.
  • In het Spraak menu, kies Instellingen. Het Spraak dialoogvenster verschijnt.
  • Kies de synthesizer Vocalizer Ellen – Dutch for KobaSpeech 3.
  • Klik OK.

2. Instellingen Echo Toetsenbord

• Op het Lezer tabblad, klik op de pijl naast Toetsenbord.
  • In het Toetsenbord menu, selecteer Instellingen. Het Echo Instellingen dialoogvenster verschijnt met het toetsenbord tabblad geopend.
  • Pas de tikwerk echo instellingen aan naar Toetsen en woorden.
  • Klik op OK.

3. Instellingen Echo Muis

• Op het Lezer tabblad, klik op de pijl naast Muis.
  • In het Muis menu, selecteer Instellingen. Het Tikwerk Echo Instellingen dialoogvenster verschijnt met het muis tabblad geopend.
  • Pas de muis echo instellingen aan naar Onmiddelijk.
  • Klik OK.

4. Instellingen opslaan als standaard (BELANGRIJK)

• Om de voorgaande instellingen als standaard op te slaan moet u deze stap doorlopen. Dit betekent dat Zoomtext met deze instellingen telkens wordt opgestart.
  • In het ZoomText menu, kies Configuraties > Opslaan als Standaard.
  • Een venster verschijnt welke u vraagt het opslaan van de configuratie te bevestigen. Selecteer Ja om de huidige standaard configuratie te overschrijven.