Skip to main content

Producten voor blinden en slechtzienden
Produits pour les aveugles et les malvoyants
Products for the blind and visually impaired

Groot Letter Toetsenbord ZoomText (zwart op geel)

Toetsenbord met grote, contrastrijke, zwarte letters met gele toetsen. Het ZoomText toetsenbord heeft eenvoudige, aparte knoppen die de ZoomText functies uitvoeren: ZoomText starten, vergroten/verkleinen, kleur, muis en cursor, ZoomText Web zoeker, spraak aan/uit, echotyping, AppReader, DocReader en SpeakIt.

Opgelet: AZERTY Frankrijk, Windows indeling, USB-aansluiting.

Prijs: 158,00 EUR
Prijzen bij afhaling. Prijzen inclusief btw en recupel/verwijderingsbijdrage.

Toegang tot uw favoriete ZoomText functies en meer met slechts één druk op de knop

Als u de ZoomText Toetsenbord software heeft geïnstalleerd, dan werken de functietoetsen F1 tot F12 ook voor ZoomText functies, waardoor u met één knop toegang krijgt tot al uw favoriete ZoomText commando's, Windows commando's (Internet en multimedia), of zelfs commando's om een toepassing, document of webpagina te openen, zonder dat u moeilijke sneltoetscombinaties moet onthouden! En uw ZoomText Toetsenbord software kan gebruikt worden met elk toetsenbord; u kunt de ZoomText functies dus ook gebruiken op het toetsenbord van uw laptop of op elk ander toetsenbord dat u wilt of moet gebruiken.

Twee handig geplaatste USB-poorten

Het ZoomText Toetsenbord heeft ook twee "steeds bereikbare" USB-poorten—één aan elke kant van het toetsenbord. Sluit uw muis, USB stick, webcam, LED lamp of om het even welk ander USB-apparaat aan zonder een beroep te moeten doen op de moeilijk bereikbare USB-poorten aan de achterkant van uw laptop, of nog erger, aan de achterkant van uw desktop onder uw bureau.

Compatibel met Windows 10, 8.x, 7, Vista of XP.
Compatibel met ZoomText 9.03 of nieuwer.