Skip to main content

Producten voor blinden en slechtzienden
Produits pour les aveugles et les malvoyants
Products for the blind and visually impaired

GSM BlindShell Classic

Blindshell Classic stemgestuurde Nederlandssprekende tripleband GSM voor blinden, slechtzienden en senioren met zwarte toetsen en witte cijfers, eenvoudige bediening met spraakweergave van alle toepassingen, verlicht toetsenbord met groot verlicht scherm van 74 x 50 mm, tekst en contrast aanpasbaar, noodoproepen en gelokaliseerde SMS-berichten via SOS snelkiestoets, bediening door spraakcommando's waaronder bellen van contacten, belangrijkste functies: bellen, SMS, contacten, kalender, alarm, rekenmachine, kleurendetector, labelherkenning en lokalisatie, aanpasbare intonatie en snelheid van spraaksynthese, gewicht 111 gram, afmetingen 133 x 58 x 19 mm, kleur zwart, incl. oortelefoon, 24 labels, USB-kabel met wandadapter, simlockvrij.

 

€ 369,00

GSM MiniVision

De GSM KAPSYS MiniVision is een mobiele telefoon die alle teksten en berichten op het scherm uitspreekt met de Vlaamse stem Ellen. De telefoon is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een klassiek toetsenbord met voelbare knoppen. Het toestel is specifiek ontwikkeld voor slechtziende en blinde gebruikers. Berichten en contacten aanmaken kan zowel door te dicteren of door ze in te typen met het toetsenbord. Samen met de spraakfunctie en de voelbare knoppen in hoog contrast is het toestel zeer eenvoudig voor dagelijks gebruik.

 

€ 369,00

Android

Telefoons met Android 4.2 of hoger bevatten reeds een goede toegankelijkheid voor blinden en slechtzienden. De functies voor toegankelijkheid van uw Android telefoon maken deze gemakkelijker in gebruik als u visuele beperkingen ondervindt:

iPhone

De revolutionaire iPhone beschikt over een net zo revolutionaire schermlezer, evenals andere innovatieve toegankelijkheidsvoorzieningen, zodat mensen met een visuele beperking er makkelijker mee kunnen omgaan.