Skip to main content

Producten voor blinden en slechtzienden
Produits pour les aveugles et les malvoyants
Products for the blind and visually impaired

Welkom bij KOBA Vision!

KOBA Vision adviseert, verkoopt en produceert hulpmiddelen voor slechtzienden en blinden. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn we specialist in leesoplossingen en hulpmiddelen om uw zelfstandigheid te bewaren. U bent steeds welkom in onze locaties te Gent, Leopoldsburg of Nijvel.

Ons assortiment bevat hoogwaardige producten van handloepen tot voorleesloepen, brailleleesregels en software.

Door eigen ontwikkeling en productie zijn we gespecialiseerd in beeldschermloepen, voorleesloepen en voorleesapparaten op maat. Zo vindt u bij ons loepen met een klein of groot scherm dat perfect bij uw gezichtsveld past!

 Voorleesloepen Vocatex

VoorleesloepDe Vocatex is een Full HD sprekende beeldschermloep die teksten en foto’s haarscherp vergroot. Gecombineerd met deingebouwde voorleesfunctie leest de Vocatex zelfs alle gedrukte teksten voor. Ideaal om met plezier de krant en tijdschriften te lezen of te laten voorlezen.

Voorleesapparaten EasyReader

VoorleestoestelDe EasyReader is een toestel dat teksten snel en nauwkeurig voorleest. De post, tijdschriften, kranten of boeken, binnen enkele seconden luistert u naar al uw gedrukte teksten met een natuurlijke stem.

Beeldschermloepen

BeeldschermloepOnze Full HD beeldschermloepen vergroten teksten en foto’s haarscherp. Ideaal om de krant en tijdschriften te lezen.

KOBA Vision helpt u…

… om het maximale uit uw restzicht te halen. Maak gebruik van onze ervaring, ons advies en ons uitgebreid productassortiment. Zodat u niet een beetje, maar optimaal kan zien. – Dat is onze belofte.

We weten waarover we het hebben

Ons team bestaat uit slechtziende medewerkers. We hebben meer dan 30 jaar ervaring en expertise.

Proefplaatsingen

Een aantal producten kunnen thuis of op het werk uitgeprobeerd worden. We stellen u graag vrijblijvend een toestel ter beschikking.

Ondersteuning

We helpen u bij het gebruik van onze producten. Of u nu éénmaal of meermaals beroep op onze expertise wil doen, wij staan voor u klaar.