Introduction

GEANNULEERD – 13-17 oktober 2020 BrailleTech Brussel

GEANNULEERD – 13-17 oktober 2020 BrailleTech Brussel

Zonder nieuwe opflakkering van het coronavirus vindt BrailleTech, de jaarlijkse beurs voor technische hulpmiddelen, gewoon plaats. Om iedereen dit veilig te laten bijwonen, zullen er twee BrailleTechs zijn: 1 ‘klassieke’ BrailleTech in de hoofdzetel van de Brailleliga en 1, geheel nieuwe, digitale versie.

BrailleTech ‘live’

Zoals elk jaar kan je naar de hoofdzetel van de Brailleliga komen in Brussel  om de nieuwe technische hulpmiddelen te ontdekken. Deze ‘live’ BrailleTech vindt plaats van dinsdag 13 tot zaterdag 17 oktober 2020, tussen 9u30 en 17u. De toegang is gratis.

Om de ‘social distancing’ te respecteren, is het essentieel dat je je vooraf inschrijft door een dag en een tijdsslot te kiezen voor je bezoek. Dat zal je kunnen doen via telefoon of via een formulier dat binnenkort op de website van de Brailleliga zal zijn.

Nieuw: digitale BrailleTech!

Om een oplossing te bieden voor de beperkingen door de ‘social distancing’, zullen de exposanten en medewerkers van de Brailleliga je van 12 tot 17 oktober met plezier te woord staan met advies en demonstraties van technische hulpmiddelen via videoconferenties en webinars over het thema op onze website. Het volledige programma en het stappenplan om deel te nemen aan dit nieuwe concept zal je in de loop van de maand september kunnen terugvinden via onze online kanalen.

Wanneer?

Van dinsdag 13 tot en met zaterdag 17 oktober 2020

Waar?

Brailleliga vzw
Engelandstraat 57
1060 Brussel (Sint-Gillis)

Op 250 m van het treinstation Brussel-Zuid of het metrostation ‘Hallepoort’

02 533 32 11
info@braille.be
www.braille.be

DE TOEGANG TOT BRAILLETECH IS GRATIS