Handy Tech iRead Tekstherkenningsprogramma

995,00

  • Lees afgedrukt materiaal onmiddellijk via een camera of scanner
  • De tekstherkenningssoftware iRead verandert een gewone PC in een voorleesapparaat
  • Scan snel meerdere pagina’s met batch scanning

995,00

Beschrijving

iRead is een eenvoudig tekstherkenningssysteem met scanner om tekstdocumenten te laten voorlezen. Met de iRead software navigeert u door titels en tekst en kan u bladwijzers toevoegen. Teksten kunnen worden geëxporteerd naar Word of andere formaten. iRead is zo eenvoudig dat u zelfs al uw niet-leesbare PDF-bestanden kunt laten voorlezen. Kortom iRead is een compleet maar eenvoudig tekstherkenningsprogramma.

Lees afgedrukt materiaal onmiddellijk via een camera of scanner

De tekstherkenningssoftware iRead verandert een gewone PC in een voorleesapparaat.

Er zit slechts één toetsaanslag tussen de start van het programma en het voorlezen van de afgedrukte tekst. iRead herkent automatisch de scanner of camera en gebruikt de beste instellingen voor het aangesloten model. Een extra toetsaanslag en iRead vertelt u de oriëntatie van het gescande document.

Kies of iRead de gescande tekst per zin, per woord of per letter moet voorlezen en of het een analyse van de lay-out moet maken om een volledig overzicht van het document te geven.

Koppen worden automatisch gedetecteerd door iRead tijdens het scanproces en er wordt onmiddellijk een overzicht van gemaakt. Deze unieke functie maakt het mogelijk om van kop tot kop te navigeren.

Zoek en vind

Gebruik de zoek functie om een woord te zoeken in de ingelezen tekst. Ook kunnen er bladwijzers geplaatst worden op eender welke gewenste positie in de tekst.

Scan snel meerdere pagina’s met batch scanning

Om meerdere pagina’s ineens te scannen is batch scanning ideaal. iRead detecteert het draaien van de pagina en start automatisch het inlezen zonder dat je een toets moet indrukken. De tekstherkenning zal starten zodra de laatste pagina is ingelezen. Gecombineerd met een A3 camera is dit ideaal om een volledige krant in te lezen en te laten voorlezen.

Toegang via iRead

Om documenten op uw PC te laten voorlezen (PDF, JPEG, …) moeten ze enkel in iRead geïmporteerd worden. iRead verbetert automatisch onduidelijkheden en leest de tekst uit het document voor.

Complete oplossing

iRead is geoptimaliseerd voor het gebruik samen met schermlezers zoals ZoomText, SuperNova, Jaws,…

Categorie: