Sunu Band Smartwatch

320,00

Sunu Band is sonar smartwatch die helpt bij het verplaatsen en navigeren. De sonar herkent obstakels vanaf kniehoogte tot op een afstand van 4,5 meter. In combinatie met de navigatiesensor geleidt de smartwatch je in de omgeving.

Obstakelherkenning met trillingen, horloge voor tijd, compas, navigatie naar plaatsen in de buurt. Mobile App wordt bijgeleverd (iPhone, Android).

  • Sonar Sensor: Begeleid je rond obstakels, zodat je met vertrouwen kunt lopen.
  • SmartWatch: Vertel de tijd met trillingen en stel discrete trilalarmen in met de app.
  • Applicatie voor smartphone: Update, pas aan en krijg nieuwe functies en apps die bij uw actieve levensstijl passen.
  • Meer sensoren: Word gemotiveerd en actiever met onze activity tracker.
  • Kompas en navigatie: Ken je weg, verken nieuwe plaatsen en krijg een routebeschrijving naar waar je naartoe wilt.

320,00

Uitverkocht

Beschrijving

De Sunu Band is ontworpen voor blinden en slechtzienden en stelt u in staat om te wandelen en u met vertrouwen te verplaatsen. Sunu Band is de enige smart-band die een weg baant rond obstakels. Het maakt gebruik van sonar of echolocatie om objecten tot op 5 meter afstand te detecteren. Haptische trillingsfeedback geeft vervolgens aan hoe dichtbij (of ver weg) u van obstakels bent. Sunu Band is complementair met een witte wandelstok. De smart-band vergroot je persoonlijk bewustzijn en vermindert ongevallen. Sunu Band is het enige intelligente reishulpmiddel met meer ingebouwde sensoren dan welk ander apparaat op de markt. Verken en navigeer onbekende plaatsen met het haptische kompas van Sunu Band, de plaatszoeker en de GPS-navigatie-app. Nu kun je genieten van de persoonlijke vrijheid om altijd te weten waar je bent, wat er om je heen is en hoe je daar moet komen met Sunu Band.