KOBA Vision ZoomCam Draagbare Cameraoplossing

  • Compact, mobiel en discreet
  • Snel gebruiksklaar
  • Haarscherp en levendig Full HD beeld
  • Lees- en afstandscamera
  • Plug and Play via computer, scherm en tablet

De ZoomCam is een professionele draagbare beeldschermloep om op het even welke plaats te lezen met een computer, scherm of tablet. Ideaal voor het vergroten van teksten uit kranten, boeken en facturen of zelfs voor het bekijken van foto’s en voorwerpen. Het is een discrete oplossing die lijkt op een bureaulamp. De ZoomCam is snel gebruiksklaar, compact en eenvoudig in gebruik. Het Full HD beeld is uiterst helder en rustig voor een optimale leeservaring. Naast de hoge beeldkwaliteit heeft de ZoomCam een extra brede kijkhoek van 23 cm om bladbreed te lezen.

Tel 011 51 70 80

Beschrijving

Meteen gebruiksklaar

In 2 bewegingen is de camera opgesteld. Kabel aansluiten en met een druk op de knop verschijnt het beeld. Met de 2 dimensionale camerakop en de vaste voorzetlens start je meteen met lezen. De ZoomCam is ontwikkeld om snel een eenvoudig te kunnen inspelen op een verandering van werkomgeving.

Full HD

De Full HD camera toont een hoog contrast en haarscherp beeld. Het beeld is uiterst stabiel en rustig voor een optimale kijk- en leeservaring, zelfs in donkere ruimtes waar de ingebouwde leds voor extra licht zorgen. Met de extra brede kijkhoek van 23 cm kijkt de ZoomCam bladbreed.

Lees- en afstandscamera

De ZoomCam heeft een lees- en afstandscamera. Wisselen tussen lezen en op afstand kijken is eenvoudig doordat de camera in 3 dimensies beweegt. De bewegingssensor onthoudt specifieke voorkeursinstellingen voor lezen en op afstand kijken.

De leesstand gebruik je om boeken en documenten te vergroten. Met de afstandsmodus bekijk je met de ZoomCam het schoolbord, een presentatie of jezelf in de spiegel.

Compact, draagbaar en discreet

De ZoomCam lijkt op een bureaulamp. Het is een mooie aanvulling op ieders bureau. Door het compacte ontwerp kan je hem opbergen maar ook weer snel opstellen. Je hebt keuze uit een linkse of rechtse compacte opstelling of je kiest voor een opstelling met de camera aan de voorzijde waarbij je een volledig A3-blad bekijkt. Door zijn afmetingen en geringe gewicht past hij moeiteloos in een rugzak samen met een computer of tablet.

Eenvoudig

De ZoomCam heeft een gebruiksvriendelijk draadloze afstandsbediening. Naast vergroten biedt de ZoomCam een waaier aan mogelijkheden. Hoog contrastkleuren in negatief of positief, helderheidsaanpassing, uitgebreide achtergrondsfiltering, dimbare verlichting en zelfs een leeslijn zijn eenvoudig in te stellen. De ZoomCam onthoudt steeds de laatste instellingen zodat je hier ook snel terug mee kan starten.

Plug and Play

Met een zorgeloze installatie zonder software is de ZoomCam meteen gebruiksklaar. Gewoon verbinden en kijken. Op je computer of tablet maak je de combinatie met je eigen vergrotingssoftware SuperNova of ZoomText met keuze uit volledig beeld of split screen. Heb je geen vergrotingssoftware, dan maak je gebruik van een standaard camera programma zoals Windows Camera of Quick Camera op een Mac. Aan een televisiescherm of monitor connecteer je simpelweg de meegeleverde HDMI kabel en je bent vertrokken.

 

Extra informatie

Vergroting

2x – 100x

Aansluitingen

2x USB-C 3.0, HDMI

Beeldkwaliteit

Full HD (1920 x 1080, 60 fps)

Max. kijkhoek (breedte)

230 mm

Min. kijkhoek (breedte)

10 mm

Leesmodi

28 kleurcombinaties, Fotomode

Autofocus

Ja

Verlichting

LED, regelbaar

Achtergrondsfiltering

Ja

Helderheidaanpassing

Ja

Leeslijn

Ja

Computer Mode

Split screen USB 3.0 – SuperNova 15.03 of hoger, Split screen USB 3.0 – ZoomText 10 of hoger, Volledig beeld

Besturingssysteem

Android, Chrome OS, Mac OS, Windows

Hoogte

160 mm (gesloten), 270 mm (open)

Breedte

250 mm (open), 280 mm (gesloten)

Diepte

90 mm

Gewicht

1120 gram

Garantie

2 jaar