Hulpmiddel lezen blinden

Home » Hulpmiddel lezen blinden

Eigen lijn producten

Ruim aanbod topmerken

Demonstraties mogelijk

Gelukkig leven we in moderne tijden en is er al eens een hulpmiddel beschikbaar die het lezen van teksten mogelijk maken voor blinden en slechtzienden. Bij KOBA Vision verzamelen wij de beste, meest gebruiksvriendelijke apparaten en producten en koppelen wij dit aan een uitstekende service.

hoesje BlindShell

Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen?

Schermuitleesprogramma met vergroting

Ontdek hier het ideale hulpmiddel bij het lezen voor blinden

Bij ons online vindt u hulpmiddelen in alle vormen en maten. Van apparaten die alles voorlezen tot een heel assortiment brailleleesregels die computerteksten omzetten naar braille. Van daisyspelers tot speciale telefoons. Van tekstherkenningsprogramma’s tot schermuitleessoftware. In onze webwinkel vindt u dit alles én meer. Zo hopen wij in ons aanbod ook het geknipte hulpmiddel in voorraad te hebben dat blinden in staat stelt boeken, kranten, internetteksten en meer te lezen.

 

 

Laat van u horen

Als u andere vragen of opmerkingen heeft of advies wil, dan staan wij uiteraard altijd voor u klaar. In dat geval belt u naar het telefoonnummer 011517080 of stuurt u een e-mail naar info@kobavision.be. Desgewenst organiseren wij voor u een demonstratie in ons hoofdkantoor in Leopoldsburg (nabij Beringen in Limburg) of in ons kleiner kantoor in Gent. Bel of e-mail ons hierover ook gerust, of maak een online afspraak.